TENN ET LYS :(

[tk2] Vi prøver å holde tilbake tårene lenge nok til å tenne en rekke telys, antikklys, nordlys, blinklys og blålys for de som har hatt det hardest forrige uke. Hold on, be strong, vi føler med dere.Short-Cut har vært full på jobb :(Inga Marte er arbeidsløs :(Jane Teland har mistet landet sitt til “asylmotakere” :(Kardashians blir dømt av hele verden :(Aslak Nore har dopdealere på dørstokken :(Torgny har ranere, voldtektsmenn, dopdealere og Oslos skumleste mann, Fabian Stang på dørstokken :(Den ideelle organisasjonen som forsøker å hindre at jeg får kreft synes ikke at jeg ser fin ut med snus :((Sophie […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X