Pangstartet ny podcast

"Alle" har en podcast om dagen, men der de fleste gjerne bruker sine første episoder til å føle ut formen på sitt nye medie, gjorde Bret Easton Ellis i går det motsatte ved å inviterere superstjernen Kanye West som sin åpningsgjest. Nå er jo American Psycho/The Informers-forfatteren en pretty big deal på egenhånd, så helt overvelmende var besøket selvfølgelig ikke. Istedet fikk vi en times godprat mellom de to, blant annet inkludert en ny innsikt i Kanyes filmvaner. Han avslører for eksempel å ha sett There Will Be Blood 30-40 ganger, og at han har blitt mest påvirket av Menace […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X