JFK på film og TV

Hurra, hurra, det erfemti år siden John F. Kennedy døde. Hva passer vel bedre enn å markerebegivenheten med et knippe av filmene og seriene som har blitt laget omKennedys siste dager.Zapruder-filmen (1963)The real deal! Filmen viser Kennedys åpne bil i det den blir beskutt påkjøretur gjennom Dallas´ gater. Abraham Zapruders film var bare en av mangeopptak fra den skjebnefulle dagen, men har blitt stående som DEN filmen du måse fra hendelsene. Filmen ble brukt i etterforskningen i etterkant, og ikkevist offentlig før i 1975. embed:http://www.youtube.com/watch?v=iU83R7rpXQYSince (1966)Andy Warhols gjenskaping av hendelsene i Dallas er rare greier. Filmen har flere av WarholsFactory-stjerner […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.