Ingen kjede skadd

Kveler de store kjedene byens små og uavhengige butikker og restauranter, eller sørger de tvert imot for en sårt tiltrengt livline? Derom strides de lærde. Den grønne løperen kan uansett rulles ut: Starbucks kommer til byen! KJEDEKOLLISJON. På vei over Høyden, det regner, vannet renner i strie strømmer langs fortauskantene. Han søker ly under taket ved SV-fakultetet, venter. Etter noen minutter avtar de kraftige regnskyllene og antar formen av duskregn, ørsmå dråper som faller sakte, han går ut på gaten igjen. Når han kommer til Nygårdsgaten tar han til venstre ved 7-Eleven, de selger tre boller for ti kroner, han […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X