Iceland Airwaves #1

NATT&DAG dro til Island i god tro om at Kristoffer Borgli er i LA, men vi fant ham utenfor konserthuset i Reykjavik. Det ble mørkt før NATT&DAG ankom Reykjavik sentrum, og våre orienteringsskills forsvant like kjapt som islendingenes evne til veiforklaringer på engelsk. Det er altså ikke fordi vi egentlig ikke liker å gå på konserter at vi ikke har sett mer enn 15 minutter livemusikk til sammen på en kveld, men fordi vi ikke greide å finne frem noe sted i tide. Kronisk sent ute til alt annet, rakk vi av mystiske årsaker å komme oss på Yo La […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X