I opposisjon til alle dustene

Ukas HIgh Five: Hver uke trekker vi frem noen som fortjener en high five, og spør om det du ikke visste du lurte på.I dag: Jon Refsdal MoeHvem? Teatersjef på Black Box og vorendephilosophiae doctorHvorfor? Forsvarer i dag sin doktorgradsavhandling,"Prince of Fools? - A Close Reading of Antonin Artaud's Le Théâtre et son Double", den siste doktorgraden i teatervitenskap ved UiO før faget legges ned.Å høre på Miley Cyrus og å lese Antonin Artaud gjøres på samme måte, mener Jon Refsdal Moe: – Med hjertet!Ukas high five går til Black Box-sjefen, som i dag forsvarer sin doktorgrad i teatervitenskap ved […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X