Etter den søte kløe …

b
a

Det er vondt å leve.

Det skal være litt vondt å leve. Etter gårsdagens lanseringsfest, hvor Natt&Dag tok et kollektivt dypdykk ned i den mørke webben som er Badstugata, er det deilig å lene seg tilbake, myse utover kontorlandskapet, og senke seg ned i selvmedlidenhet og den litt oppspilte følelsen av to timers søvn.

Den vanligvis overspente rapperen Riff Raff hadde muligens også sovet noen timer for lite, og syntes det var litt vondt å leve, da han bidro til Pitchfork TVs «Over/Under», en nettserie hvor mer eller mindre kjente artister gir tommel opp eller tommel ned til alt fra reker til voodoo.

Riff Raff, som enten er en genial kunstner eller en svært dum og heldig rapper, har tilsynelatende vanskelig for å være positiv til NOE, og tar blant annet et vemodig, men knallhardt oppgjør med klimahysteriet:

«I don´t give a fuck about that shit. Were they worried about that 200 years ago, when there was fucking people killing each other with fucking stones and shit? There´s earthquakes and shit, what are you gonna do … tell an earthquake not to …? It´s fucking retarded.»

embed:http://www.youtube.com/watch?v=JAKdPxINti4

Retarded, indeed! Kanskje det sanneste og rareste som er sagt om klimaHYSTERIET, side om side med tåkefyrste Eivind Trædals tweet i etterkant av den himmelblå regjeringens budsjett i morges:

«Miljøforvaltningen er å kontrollere en elefant i en glassbutikk. De blåblå foreslår å slå blind for øynene på elefanten og skjenke den full.»

Elefant i glassbutikk, indeed!

Riff Raff har for øvrig saksøkt Harmony Korine, regissøren bak Spring Breakers, for opp mot 10 millioner dollar, da han mener James Francos karakter Alien ligner i overkant mye på seg selv. Vi håper det ordner seg. Alt sammen.

embed:http://www.youtube.com/watch?v=JxLS-cpgbe0