Etter den søte kløe …

Det er vondt å leve.Det skal være litt vondt å leve. Etter gårsdagens lanseringsfest, hvor Natt&Dag tok et kollektivt dypdykk ned i den mørke webben som er Badstugata, er det deilig å lene seg tilbake, myse utover kontorlandskapet, og senke seg ned i selvmedlidenhet og den litt oppspilte følelsen av to timers søvn.Den vanligvis overspente rapperen Riff Raff hadde muligens også sovet noen timer for lite, og syntes det var litt vondt å leve, da han bidro til Pitchfork TVs "Over/Under", en nettserie hvor mer eller mindre kjente artister gir tommel opp eller tommel ned til alt fra reker til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X