En reise gjennom det sørlige Afrika

Jakten på afrikanske religiøse strukturer utviklet seg til en arkitektonisk reise gjennom det sørlige Afrika.“Structural Divinity” Daniel og Birthe Hundven-Clements

Galleri NeptunValkendorfsgate 8, 5012 BergenFotoutstillingen StructuralDivinity utforsker religiøse strukturer i etterdønningene til kolonitiden. 12.000kilometer på veiene, fem afrikanske land, to hundre religiøse arkitektoniskestrukturer og et utall menneskeskjebner bærer til sammen vitnesbyrd omkolonitidens evige skygge – men også håpet, menneskets gjenstridighet og lokalevariasjoner.Fotoserien er laget av den prisvinnende– og halvt bergenske – duoenDaniel & Birthe Hundven-Clements.– Jakten på afrikanske religiøse strukturer utviklet seg tilen arkitektonisk reise gjennom det sørlige Afrika med start i Cape Town, forklarerBirthe Hundven-Clements. – Hensikten var å produsere […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X