Den beste nye kirka er de reinkarnerte Chvrches

Synthpopbandet Chvrches slapp debutalbumetThe Bones of What You Believei september (et album som mildt sagt har fått jævlig god mottakelse: hitten The Mother We Share [nederst]har flere millioner views på Youtube og Soundcloud.) Pitchfork gav debuten kåringen “The best new music”.DET BLIR FEIL å kalle dem debutanter likevel:selv om den unike sammensettingen av skottene aldri har eksistert tidligere, har bandets medlemmer over ti års erfaring i mindre suksessrike bandprosjekter.Hva er forskjellen på Chvrches og de andre bandene som Aerogramme og Blue Sky Archives som dere har spilt i?– Vi føler at Chvrches er en blanding av alle tre, bare mer […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.