by:Larm 2014: Juryens utvalgte

I dag slippes de første demoartistene til neste års Bylarm. Dette er juryens femten utgalgte: Angelica’s Elegy (Trondheim), Arshad Maimouni (Oslo), Aurora Aksnes (Bergen), AWAY (Rygge), Carnival Kids (Oslo), folkE (Trondheim), Frk. Fryd (Stavanger), Girl Army (Bergen), Hjerteslag (Bergen), Ine Hoem (Oslo), Línt (Bergen), LOVELOVELOVE (Oslo), Oh! (Tromsø), Shy for Shore (Oslo), Torkelsen (Fredrikstad) Her er tre av de femten artistene vi har størst tro på: Oh! Oh! ser unektelig veldig hvite ut, men høres - unnskyld uttrykket - herlig unorske ut.På høy tid å gi oppmerksomhet til Tromsøs skjulte r'n'b-skatt. Se hvor absurd, men samtidig hvor absurd bra dette […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X