Autister vs. 90-tallsbasketball

Broen er ikke konstruert for å fortelle en historie, bare en maskinmed ett gir og ett tempo.JEG KOM SENT til Broen, men når jeg vel satte i gang,pløyde jeg meg gjennom den første sesongen på under en uke. Ikke siden jeg foralvor gikk løs på Sopranos i 2006 harjeg vært så hekta på å få vite hva som skjer i en tv-serie. Og ikke uten grunn#førstesesongen av Broen er et aldriså lite mesterverk hva gjelder driv og narrativt momentum, men så, i episode 8,skjedde det som måtte skje – man begynte å øyne fortellingens slutt. Ogettersom det da med ett […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X