Apokalypsefilmene du ikke gidder å se

6. desember har This is the End norgespremiere. Enapokalypsefilm som for en gangs skyld er både morsom og bra. James Franco, Michael Cera og resten av stjernelaget av komikere har denne gangen klart å få til en slags symbiose mellom Superbad, Project X og alle 2000-tallets dommedagsfilmer. Her er derimot femeksempler på apokalypsefilmer du absolutt ikke trenger å se.Battlefield Earth: ASaga of Year 3000 (2000)Her er det mye som ikke stemmer. 3000-tallets verden suger. Stemningen erapokalyptisk og jorda har blitt tatt over av noen slemme skapninger som ikkeligner på noe du har sett før, ledet av Forrest Whitaker og John […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X