Apokalypsefilmene du ikke gidder å se

6. desember har This is the End norgespremiere. Enapokalypsefilm som for en gangs skyld er både morsom og bra. James Franco, Michael Cera og resten av stjernelaget av komikere har denne gangen klart å få til en slags symbiose mellom Superbad, Project X og alle 2000-tallets dommedagsfilmer. Her er derimot femeksempler på apokalypsefilmer du absolutt ikke trenger å se.Battlefield Earth: ASaga of Year 3000 (2000)Her er det mye som ikke stemmer. 3000-tallets verden suger. Stemningen erapokalyptisk og jorda har blitt tatt over av noen slemme skapninger som ikkeligner på noe du har sett før, ledet av Forrest Whitaker og John […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.