Alle hater Julian Assange

NATT&DAG dro på Bergen Internasjonale Filmfestival og har sammenlignet dokumentarfilmen We Steal Secrets: The Story of Wikileaks og spillefilmen The Fifth Estate. Det er en bemerkelsesverdig hendelse som både spillefilmen The Fifth Estate og dokumentaren We Steal Secrets: The story of WikiLeaks har til felles. Dette er kvelden Assange og hans tyske sidekick Daniel Berg er på Island etter å ha dumpet lekket informasjon om landets bankkorrupsjon på nettstedet WikiLeaks. Da er det snakk om fellende bevis angående korrupsjonen som førte Island inn i en økonomisk krise mellom 2008 og 2011. Etter alt arbeidet de to har gjort vil de […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X