ALDRI MER PHIL T. RICH, FOR ALLTID ARIF

Vi har alle fått med oss at Urørt-vinner og gladgutt Phil T. Rich har begravd sitt gamle scenenavn og skiftet tilbake til det som mora hans egentlig ga ham. Han slapp sin første ep som Arif sist fredag, og de fleste norske anmelderne tilsluttetseg hyllestene og trillet 5 på terningen.Aldri & Alltidble kalt “den ideelle platen til høstmørket“ (Sandeep Singh ,VG) og “et overraskende bunnsolid musikalsk eksperiment” (vår egen Mathias Rødahl, Dagbladet). NATT&DAG hooka opp medArif over en burger på Grunerløkka og slo av en prat om 90-tallet, A$AP Rockyog følelser.I videoen til “Vekk Meg Opp“ begraver du altså Phil […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X