UFA & Natt&Dag presenterer Banks på John Dee 17. november

Den 17. november kommer hun til Norge for første gang. I samarbeid med Natt&Dag presentererUFABanks på John Dee.

I kjølvannet av den voksende hypen rundt Banks har sammenligninger med Lana Del Ray nesten vært uunngåelig, men det er fortsatt lov å håpe at Banks fortsetter det som ser ut til å bli en strålende musikals karriere før hun kaster seg over i modell og filmbransjen.

Banks’ debut-EP London kom nylig, og musikken hennes er stadig lovende og nysgjerrigheten rundt henne er stadig voksende.Hun er en fantastisk vokalist, pianist og poet. Med sin mystiske musikk og nydelige tekster skaper hun en musikalsk opplevelse av det sjeldne.

Det er vanskelig å sette Banks i en sjanger-bås, men med en blanding av pop, R&B, hiphop og elektronika skaper hun sin egen verden. Når de dystre, men dansbare beatsene blander seg med fine tekster, blir noe helt spesielt skapt. De siste månedene har Banks turnert med The Weeknd, som oppvarming på hans turné i Nord-Amerika. Hun har i tillegg samarbeidet med blant annet SOHN og Lil Silva, noe som har gjort hypen enda større.

Les også: Vi har anmeldt Banks – London EP.

X