UFA & Natt&Dag presenterer Banks på John Dee 17. november

Den 17. november kommer hun til Norge for første gang. I samarbeid med Natt&Dag presentererUFABanks på John Dee.I kjølvannet av den voksende hypen rundt Banks har sammenligninger med Lana Del Ray nesten vært uunngåelig, men det er fortsatt lov å håpe at Banks fortsetter det som ser ut til å bli en strålende musikals karriere før hun kaster seg over i modell og filmbransjen. Banks' debut-EP London kom nylig, og musikken hennes er stadig lovende og nysgjerrigheten rundt henne er stadig voksende.Hun er en fantastisk vokalist, pianist og poet. Med sin mystiske musikk og nydelige tekster skaper hun en musikalsk […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.