TLC er tilbake! (I alle fall på film)

Med 65 millioner solgte album i løpet av sin karriere, talløse klassikere og historiens kanskje deiligste medlemmer, er det uten tvil på sin plass at historien til den legendariske jentegruppa TlC blir film. Ikke uventet er det musikkgiganten VH1 som har tatt på seg ansvaret, og tidligere denne uken ble Crazy Sexy Cool: The TLC Story sendt på amerikanske TV-skjermer. Forøvrig med de høyeste seertallene for en TV-film i VH1 sin historie).Takket være verdensveven trenger vi heldigvis ikke å ta turen til unaiten og deres overlegne TV-tilbud for å kose oss med 2013-versjonene av T-Boz, Chili og Left-Eye (spilt av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X