STORT HVITT HÅP SÅ BRÅTT AVBRUTT :(

b
a

Det sies at man kunne høre lyden av de kollektive tusenvis av Chivas Regal-tumblerglass knuse i mahognyparketten over det ganske land og hele veien til Grekernes Rike da årets tristeste nyhet tikket inn i søppel-, gladrasisme- og grafsemedia: Vårt lille hvite englebarn i det store brune mørket, Maria (4) viste seg å være ingenting annet enn enda en døll og ubrukelig romfolk. D:

Det er så trist at vi trenger et ekstra avsnitt bare for ytterligere et trist emoticon:

D:

Her satt vi nedsnødd i nisseluelandet med et forsoffent, ørlite håp om at KANSKJE Den Ariske Overlegenhet kunne blomstre selv i den åpne graven og den stinkende akvedukten som er Den Gemene Romleir, og så ruller nyheten inn om at selv i den billedskjønt blonde Maria (4) rant det skittenbrune, infiserte, loppebefengte undermenneskeblodet. Å fy faen, jeg må ta meg en liten pause her for å tørke noen tårer…

Endelig hadde vi sjansen til å ta igjen for alle de stolte hvite barna de opprinnelige sigøynerne, altså JØDENE, har stjålet fra oss og kokt stearinlys og bagels på, når vi med lovverket i ene neven og batongen i den andre, en fuktig metafor for en brunstig, svulmende ståkuk, kunne knabbe det volum vi måtte ønske av lyshårede jentebarn fra lovløse, rasemessig utsatte bandecrews worldwide. Og så er det bare jug, spekulasjoner og tøv alt sammen. D: D: Min Gud, min Gud,hvorfor har du forlatt meg? (Matt. 27:46)

«Confirmation bias» kaller de visst dette i internettets diskusjonsfora, når du favoriserer den informasjonen du snubler over som underbygger konklusjonen du allerede sitter på innerst inne i koserasisthjernen. Ikke at jeg har noe peiling på slike nettdiskusjonsbuzzwords, men jeg får høre dette HELE FORBANNA TIDEN når jeg prøver å diskutere innvandringspolitikk og de rødgrønnes selvdestruktive islamiseringsforetak og andre interessante tema her på nett. Jeg tror det grunner ut i en tanke om hvor ÅPENBART det er at sigøynere er tjuvradder og aldri i liiiiiiiiiiiiiivet kunne ha en legitim grunn til å sitte og ruge på alskens (tilsynelatende) hvite menneskebarn. Kanskje det er på tide å bevilge noen skattetusenlapper til noe forskning på slike rasemessige KRUMPSPRING i hårfarger og hudkulører og slikt skit så man slipper tilsvarende problemer i fremtiden, men DET FÅR MAN VEL IKKE SI I DETTA LANDET HÆ

Retorikken når sine mest parodiske høyder når folk som VGsJon Magnus omtaler romfolket og deres oppførsel og virksomhetomtrent som i krampeaktig orientaliserende erotiske cowboynoveller fra femtitallet (som påpekt og utpekt av Helge Øgrim hos Journalisten,rett skal være rett og credit where credit is due etc.):

«- Kom dere til helvete vekk! Hvis ikke, så skal dere få angre pådet, skriker en mann, og drar fingeren over halsen», skriver Magnusi et anfall av danskaktig kommabruk, før han senere i artikkelen fårsnakket om å dra fingre over halser enda en gang:»Jeg løfter kameraet for å ta et bilde av de opphetede scenene somutspiller seg foran lille “Marias” hus. Det skrikes og trues, ogmannen ved huset setter øynene i meg: Han peker på kameraet mitt,skriker noe jeg ikke forstår, og drar fingrene over halsen.»

Det er rart hvordan man føler seg utsatt når et kobbel medhøysiviliserte lulzprofitører dukker opp på dørstokken for å gjørelørdagsunderholdning for «tidsklemma»-rammede FrP-velgere av atsnuten har kommet og hentet ungene dine. Gitt.

MEN, hva har vi lært? Hva kan vi lære av dette? Lærdom? Lærdal?Viskelær? Jeg kan foreslå litt, punktvis og nummerert:

1) Kanskje det ikke er så jææææææææææævla farlig med den derrepressestøtten når den likevel går i fløyelsbukselommene til folk somJon Magnus for å skrive evinnelige skildringer av kaffebrunesigøynerfingre som emulerer kniver over ariske adamsepler?

2) Folk blir visst forbanna av å bli fratatt ungene sine, SELV om deer genetisk disponert til å være kriminelle fantejævler og asosialeutskudd. Kanskje “folk” virkelig “er folk” likevel? (Spoiler:NEIDA!)

3) En 50/50-kombinasjon av vørterøl og sitronbrus er en herlig ogforfriskende tørstedrikk sommerstid. Server gjerne med isbiter ogkanskje noen bringebær på siden!

Det positive: Ingen grunn til å bekymre seg over elendige kår fordrittunger i utlandet som tross alt ikke er frekt stjålet fraomreisende skandinavere. High five! BNP! Statoil! Evergood!

Det negative: All denne rettferdige harmen… Hvor gjør man av den?Den VIRKELIGE hvite manns byrde!

Samtidig, i blondt-barn-i-ulage-nyhetene: Selveste JonBénet Ramseydukker opp igjen i media med et eller annet nytt eller halvnytt. Mtpat vi med omtrent 100% sikkerhet kan anslå at hun ble drept av sinelike hvite foreldre og ikke noen mer tabloid potente utlendinger medseks fingre på hver hånd og manifeste djevler installert i deforkrøplede subhumanoide kroppene tror jeg vi driter i akkurat densaken for denne gang. Ingen juice. Ingen gøy. Tid for å piskebutleren og banke kona litt. Tid for en lille fingerbøl med cognac.

Akk, for en verden.