Sputnik herjer Jessheim

Hva:Sputnik-konsertHvor: Ullensaker kulturhus, Jessheim.Når: En tirsdag, klokka 1100.Hvordan: Alene. Og edru.For en som er vant til å gå på metal-konserter, hovedsakelig i hovedstaden, stort sett altfor påseilet med venner og bekjente på alle kanter, var det en smått eiendommelig opplevelse å bivåne en konsert på bygda – edru og alene – på et tidspunkt folk flest enten jobber eller sover. Sputnik på Jessheim, altså. Selve antitesen av rock 'n' roll?På grunn av amatørmessig planlegging og et kritikkverdig, døgeniktaktig forhold til konseptet tid, ankommer jeg Akerhus' rånehovedstad et knapt minutt før annonsert konsertstart. (Med en fersk fartsbot på innerlomma. When in […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X