Siste skrik fra begravelser

Vi trodde vi hadde rundet internett, men så kom vi over Jason Feifers bloggSelfies at Funerals.Vi vet at pouting og likes er den foretrukne måten å takle kjipe følelser AKA virkeligheten for stadig flere mennesker. Men nå også døden?Det overrasker oss at menneskeheten FORTSATT ikke har implodert i egen selvopptatthet. POOOFFFFFFFF!!!!Første fyren her upper likegreit gamet med enlikselfie:

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X