Siste kapittel fra Lars Vaular

Lars Vaulars tenkte nytt og spennende med release-modellen for sitt nye album 1001 Hjem, og etter et par uker med mye finurlig internettlek via portalen, 1001hjem.no er vi nå snart ved veis enda. I dag åpnet rapperen nemlig opp det siste kapittelet, før han neste fredag slipper hele det allerede kritikerroste albumet. Men før den tid får vi altså enda en forsmak, denne gangen i form av låtene “16år”, "Denne byen og avsluttningsporet “Legender”, produsert av respektive Tailors og Thomas Eriksen, og som er blant de mer selvbiografiske på skiva.Se Vaular diskutere “Legender” sammen med Martin Bjørnersen i YouTube-klippet under, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X