RIP Statoilstipenddebatten

Hva skal vi diskutere når oljesponsingen tar slutt? Vel, det var gøy så lenge det varte. Siden 2008, da Statoil inngikk en sponsoravtale med Bylarm, har ett av de sikreste skulle-ønske-det-snart-var-vårtegnene vært det årlige utbruddet av diskusjon om oljesponsing av kultur rundt Bylarm, samt den påfølgende diskusjonen om ikke alt som skjer i Norge egentlig er oljesponset og om ikke norske musikere i grunnen er en gjeng med virkelighetsfjerne tree huggers (begge disse påstandene er forøvrig halvsannheter). Men nå er det over. Statoil kunngjør at de ikke lenger vil samarbeide med musikk-fesjåen lenger. I stedet vil de fokusere på idrett […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X