RIP Statoilstipenddebatten

Hva skal vi diskutere når oljesponsingen tar slutt? Vel, det var gøy så lenge det varte. Siden 2008, da Statoil inngikk en sponsoravtale med Bylarm, har ett av de sikreste skulle-ønske-det-snart-var-vårtegnene vært det årlige utbruddet av diskusjon om oljesponsing av kultur rundt Bylarm, samt den påfølgende diskusjonen om ikke alt som skjer i Norge egentlig er oljesponset og om ikke norske musikere i grunnen er en gjeng med virkelighetsfjerne tree huggers (begge disse påstandene er forøvrig halvsannheter). Men nå er det over. Statoil kunngjør at de ikke lenger vil samarbeide med musikk-fesjåen lenger. I stedet vil de fokusere på idrett […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.