Reinkarnasjon-YOLO fra M.I.A.

Etter at Drake-slagordet YOLO (You only live once) har vokst seg Coca-Cola-stort, ønsker M.I.A. å vri litt på den håpløse leveregelen, og heller sette sin egen reinkarnasjon-vri med den nye singelen "Y.A.L.A.":"YOLO? I don’t even know anymore. What that even mean though. If you only live once why we keep doing the same shit? Back home where I come from we keep being born again and again and then again and again. That’s why they invented karma"M.I.A. sitt fjerde album, Matangi slippes 5. november.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X