På kattegavejakt med Danny Brown

Noen rappere liker å kjøpe dyre biler og smykker til seg selv, mens andre viser sin rikdom ved å overlesse kvinnene i sine liv med luksuriøse gaver. Danny Brown velger på sin side en litt annen tilnærming, og selv om det selvfølgelig kan diskuteres hvor mye rikdom han har spart opp via musikken, er det først og fremst én viktig venn rapperen mest av alt ønsker å skjemme bort - hans elskede bengalkatt, Siren.Ikke glem å plukke opp Danny Browns flotte debutalbum, Old, som er ute i salg nå!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X