New York-raseri vs. trompet

Det finnes ingen byer som New York City. Denne smeltedigelen av en metropol, hvor mennesker fra alle verdens krinker og kroker av kommer for å oppleve forenelig enhet og respekt, uavhengig av rase, kultur og smak. Vel, så fremst du ikke møter denne lille sinnataggen da.

Mannens mangel på torso og andre utseendemessige fordeler – som igjen nok har forbannet ham med et liv uten nevneverdig kjærlighet og seksuell utfoldelse – er muligens årsaken til dette som vel må sies å være et av tidenes beste raseriutbrudd på offentlig plass. Enten det, eller så hater han virkelig bare dårlig trompetspill.

«This is one of the most important places in all of North America, who are you? WHO ARE YOU??!?! You misserable, presumptuous no-talent! You’re no artist!!»

Én ting som i alle fall er sikker, er at den lille, rasende mannen fortjener en pris for årets mest dramatiske utskjelling, OG at han både for sin egen og andres sikkerhet aldri må finne på å nærme seg Norges trekkspill-klingende gater.

X