Musikalsk minnedokumentar

Bendik Brænne spiller mest saxofon, litt piano, synger litt og har en fløyte. Så kledelig beskjedent og tilbakelent introduserer han seg selv i videoen over, som er en slags minidokumentar og musikalsk minne fra årets Øyafestival. Brænne, som spiller på Mono i kveld, har som saxofonist stått i bakgrunnen på utgivelser og konserter med blant annet Noora Noor, DumDum Boys og Amund Maarud, men på debutalbumet ‹How To Fake It In America", innspilt i Nashvillle med en rekke legendariske rock- og americana-musikere, står han, kledelig tilbakelent, i forgrunnen.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X