Mote: Månedens beste …

b
a

Månedens beste …

PRODUKT: THE NIELSEN

Synes du det er femi å gå med en veske? For det er det deter vettu. En veske. Uansett om de kaller det en manbag, så er det bare en veskesom slår seg på brystet, bruser med fjæra og prøver å være tøff. Samme hvorrøff sømmen er, eller hvor på kua læret kommer fra, etter vi gjorde denneoppdagelsen, må vi bare si: “there is no way like the Nielsen way!” Entusiasterforteller om at de blir tatt for å være hemmelige agenter, de blir takla avsikkerhetspersonalet ved Heathrow og får skremte, men vi tipper også lystneblikk fra fremmede kvinner. Og alt på grunn av et produkt for å oppbevaremobil, bankkort og hverdagslige pryler. En Nielsen er resultatet av over førtiårs bruk og utvikling. Den nyeste modellen lages av dyktige håndverkere, ivegetabilsk garvet anilin-farget sort skinn, fra Italia og England.

www.thenielsenway.no

KOLLEKSJON: ASHISH SS14

Som en skjære trekkes vi mot alt som glitrer. Når det somglitrer viser seg å være en vikinghjelm, vel, da er vi solgt. Slitte jeans,logoer, paljetter og hodeplagg inspirert av nordiske bunader og vikinger varnoe av det som Ashish hadde å vise frem under London Fashion Week. Blantfavorittene var en jumpsuit i denim, hullete sådan, heldekt med paljetter, ogde mange shopperveskene. Kolleksjonen var en hyllest til alle “walk of shames”,en kombinasjon av fest og forfall.

www.ashish.co.uk

INSTAGRAM: VIKTORIA KVALSVIK

Den norske modellen Viktoria signerte nylig med Vision i LAog dokumenterer flittig livet som modell i USA. Her får du servert nydeligebilder fra photoshoots, små hverdagsoppdateringer og bilder som fort vil gi deget elsk/hatforhold til denne uforskamma pene jenta, som alltid ser så himla kulog avslappa ut i jeansshorts og hatt. Man blir sjalu og småforelska, på en ogsamme gang.

Du finner også bilder av verdens mest bereiste bikkje,passende kalt “Laika” (som den første hunden i verdensrommet) som alltid ermed, enten fotoshootsene befinner seg i Sydney, New York eller London. Viktoriaer også generøs på bikinibildene, sånn for dere som synes det er stas.

@viktoriakvalsvik

DESIGNER: LORAND LAJOS

Multikunstner Lajos kombinerer mote og kunst, og levereroverdådige kreasjoner til editorials, reklamekampanjer og musikkvideoer. Hersnakker vi Lady Gaga and way beyond. Født i Transilvania, med en filosofiprofessortil far og en biologilærer til mor. Han begynte å designe sine egne klær i enalder av fire år, og med bestemor bak symaskina fikk han frie tøyler til åutvikle sin kreative sans. Han flyttet til München hvor han tokkunstutdannelse, før ferden gikk videre til Bangkok hvor han jobbet somstylist. Etter noen år med interiørdesign og smykkedesign, flyttet han tilParis og jobbet med showpiecene i den siste kolleksjonen for Alexander McQueen.Hans estetiske sans og helhetlige tankegang, enten det gjelder klær,accessories eller setdesign gjør at han om ikke så lange begynner å spille pålag med de helt store gutta.

www.lorand-lajos.de

NETTBUTIKK: CAGECITY

I den digitale alderen kan nesten hvem som helst med littdrivkraft starte sitt eget foretak. Og når en gjeng med den samme drivkraftenslår seg sammen, så får man en nettbutikk litt utenom det vanlige. Her finnerdu et utvalg klær fra mindre kjente merker, en del vintage og håndlagde one ofa kind – plagg. Det er fargerikt, det er enkelt, – vi liker det!

www.dresscagecity.com

Av : Lena Johnsen