Mediastan – A Wikileaks road movie

JULIAN ASSANGE ER ingen enkel mann å elske, men nå har haniallfall gjort det litt enklere. På fredag slapp han og Wikileaks (og SixteenFilms) filmen Mediastan – A Wikileaks road movie.Bli med under opprullingen av “Operation Cablerun”(operasjonen i 2011 da Wikileaks slapp graderte, amerikanske dokumenter). Turenfortsetter innom Kazakhstan, Kirgisistan, Tajikistan, Turkmenistan, Usbekistan ogAfghanistan, før vi ender opp på kjøkkenet til Julian Assange. I tillegg blirdet møter med (eller bedre: overfall på) redaktørene i The Guardian The NewYork Times.Eller som Julian Assange selv sier: “Central Asia is themost fascinating geopolitical region in the world. It is the cream in thegeopolitical layer […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.