Mediastan – A Wikileaks road movie

JULIAN ASSANGE ER ingen enkel mann å elske, men nå har haniallfall gjort det litt enklere. På fredag slapp han og Wikileaks (og SixteenFilms) filmen Mediastan – A Wikileaks road movie.Bli med under opprullingen av “Operation Cablerun”(operasjonen i 2011 da Wikileaks slapp graderte, amerikanske dokumenter). Turenfortsetter innom Kazakhstan, Kirgisistan, Tajikistan, Turkmenistan, Usbekistan ogAfghanistan, før vi ender opp på kjøkkenet til Julian Assange. I tillegg blirdet møter med (eller bedre: overfall på) redaktørene i The Guardian The NewYork Times.Eller som Julian Assange selv sier: “Central Asia is themost fascinating geopolitical region in the world. It is the cream in thegeopolitical layer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X