Med fargestifter tæll

De inviterte er kledd i hvitt. Vi hører DjBroiler og bygger øltårn. To gutter kjenner på puppene til to jenter. "Deer ujevne! Kjenner dere det?" ropes det mellom skrik, skrål og musikk. Sidemannenforteller oss at han er her fordi han skal drikke seg drita og “hooke”med det andre kjønn. NATT&DAG erpå vors og varmer opp til rave i Dødens Dal. YOLO DAGER. Life In Color er verdens størstemalingfest. Konseptet ble etablert i 2006 av musikkprodusentene Sebastian Solano,Paul Campbell, Lukasz og Patryk Tracz, under navnet Dayglow. Gutta droppet utav skolen for å konsentrere seg om drømmen: å arrangere syke fester på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X