Katt smuglet hasjis

Fra Moldova kommer siste nytt i en serie av tilfeller der katter er blitt tatt i å forsøke å smugle noe inn i et fengsel. Denne gangen dreide det seg om bortimot fem gram pot, som katten kom trekkende med i et smellbonbon-aktig halsbånd. Katten skal ha vekket mistanke etter at den ble observert kravlende ut og inn av et hull i fengselsgjerdet. En etterforskning er satt i gang for å finne ut hvem som har trent katten. Den moldovske katten er på ingen måte et engangstilfelle. Vi er faktisk inne i noe som ligner en veritabel bølge av katterelatert fengselssmugling. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X