Kakemonsteret R. Kelly

R. Kelly har alltid vært en tilhenger av kvinners underliv, så at han i sin nye låt “Cookie” sammenligne seg med Muppet-gjengen glupske kakemoster er ikke bare passende, men jammen på tide. Sporet er selvfølgelig hentet fra Kells kommende og særdeles etterlengtede 12.album, Black Panties, som vi håper klarer å leve opp til sin fantastiske tittel.Hide your women, hide your Oreos!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X