Hvorfor Justin Timberlake << Justin Bieber akkurat nå

Det er ikke så altfor mange månedene siden undertegnede skrev en anmeldelse med overskriften “Det finnes bare én Justin”, i anledning Justin Timberlakes første The 20/20 Experience-utgivelse. Når det siste kvartalte av 2013 nå innhenter oss, må jeg derimot snu på nåla, siden “den andre” Justin virkelig er i godformen om dagen.I ly av Timberlakes mildt sagt undervelmende The 20/20 Experience Pt. 2, stepper unge Bieber nemlig opp gamet betraktelig med sineMusicmondays-slipp, som deles ut gratis hver mandag i ti uker fram til utgivelsen av konsertfilmen Believe. Den 19 år gamle superstjernen har imponert stort så langt med de tre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X