Hvorfor Justin Timberlake << Justin Bieber akkurat nå

Det er ikke så altfor mange månedene siden undertegnede skrev en anmeldelse med overskriften “Det finnes bare én Justin”, i anledning Justin Timberlakes første The 20/20 Experience-utgivelse. Når det siste kvartalte av 2013 nå innhenter oss, må jeg derimot snu på nåla, siden “den andre” Justin virkelig er i godformen om dagen.I ly av Timberlakes mildt sagt undervelmende The 20/20 Experience Pt. 2, stepper unge Bieber nemlig opp gamet betraktelig med sineMusicmondays-slipp, som deles ut gratis hver mandag i ti uker fram til utgivelsen av konsertfilmen Believe. Den 19 år gamle superstjernen har imponert stort så langt med de tre […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.