Hvorfor Justin Timberlake << Justin Bieber akkurat nå

b
a

Det er ikke så altfor mange månedene siden undertegnede skrev en anmeldelse med overskriften “Det finnes bare én Justin”, i anledning Justin Timberlakes første The 20/20 Experience-utgivelse. Når det siste kvartalte av 2013 nå innhenter oss, må jeg derimot snu på nåla, siden “den andre” Justin virkelig er i godformen om dagen.

I ly av Timberlakes mildt sagt undervelmende The 20/20 Experience Pt. 2, stepper unge Bieber nemlig opp gamet betraktelig med sineMusicmondays-slipp, som deles ut gratis hver mandag i ti uker fram til utgivelsen av konsertfilmen Believe.

Den 19 år gamle superstjernen har imponert stort så langt med de tre fin-fine slowjam’ene “Heartbreaker”, “All That Mathers” og “Hold Tight”, før han i dag altså satt en foreløpig prikk over i’en med noe så hyggelig som den Craig David-samplende («Fill Me In») låta “Recovery”. For ikke glemme det fantastiske «Wait For A Minute»-samarbeidet med Tyga!

Hvis dette er en indikasjon på hva slags musikalsk nivå Bieberen legger seg på framover, er forhåpeningene rundt ungguttens neste soloalbum rimelig skyhøye her i gården.