HELE JAMAICA TWERKER

Nei nei, greit, vi er ikke riktig der. Men siden twerking har kommet seg ut av strippeklubbene i sørstatene og inn i mainstreamen, godt hjulpet av hele verdens Miley Cyrus, er det klart det dukker opp i dancehallen før eller senere. Rapperne har allerede gått bananas. Jeg har sikkert flere låter med Twerk/Miley-referanser på harddiscen nå enn jeg hadde marijuanalåter på walkmanen i Cypress Hills gjennombruddsår. Min favoritt er denne:Beat King-Miley Cyrusembed:http://www.youtube.com/watch?v=65kVnPnCwB8Jamaica er jo ikke fremmed for dansefarsotter. Helt siden Ska-dansen på tidlig 60-tall har jamaicansk populærmusikk og dansemoves gått hand i hand. Elephant Man, med rette også kalt The […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.