HELE JAMAICA TWERKER

Nei nei, greit, vi er ikke riktig der. Men siden twerking har kommet seg ut av strippeklubbene i sørstatene og inn i mainstreamen, godt hjulpet av hele verdens Miley Cyrus, er det klart det dukker opp i dancehallen før eller senere. Rapperne har allerede gått bananas. Jeg har sikkert flere låter med Twerk/Miley-referanser på harddiscen nå enn jeg hadde marijuanalåter på walkmanen i Cypress Hills gjennombruddsår. Min favoritt er denne:Beat King-Miley Cyrusembed:http://www.youtube.com/watch?v=65kVnPnCwB8Jamaica er jo ikke fremmed for dansefarsotter. Helt siden Ska-dansen på tidlig 60-tall har jamaicansk populærmusikk og dansemoves gått hand i hand. Elephant Man, med rette også kalt The […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X