Han var 56, jeg var 17

b
a

Elsk eller hat henne, men Harlem-rapperen Azealia Banks skal i alle fall ha for sin oppriktighet, selv om den ofte skaffer henne et busslass med fiender og trøbbel med sponsorer. Som oftest holder 22-åringen det ekte via Twitter, men denne gangen “åpner” hun opp i et intervju med britiske The Sunday Times, hvor hun forteller om et allerede relativt viltert liv til tross for sin unge alder.

Om å jobbe på strippeklubb og ha et forhold til en eldre, gift mann
Hun var “mad broke” intill rundt et år siden. På et tidspunkt var hun så fattig at hun jobbet på en strippeklubb, og fikk kjæresten til å betale husleien. Han pleide å droppe innom leiligheten hennes mens hun røyket weed dagen lang, helt til hun en dag la merke til en mann som satt i en bil utenfor, “og jeg spurte, hvem er det? Hva gjør han der? Han bare stirret på meg”. Mannen var en privatdetektiv, leid inn av kjærestens kone etter at hun fant ut av forholdet deres. “Kjæresten min begynte å si at han ikke elsket meg lenger. Sårende ting. Og selvfølgelig begynte unge og dumme meg å sende e-mailer til kona hans. Jeg var psycko. En dag dukket den samme fyren opp på døra med 10.000 dollar ,og ba meg gi ham alle telefoner og datamaskiner. Han ville at jeg skulle kvitte meg med alt jeg kunne finne på å sende til kona hans”. Hun var så desperate etter penger at hun brukte to sekunder på å si ja. «Å være ung og forelsket er galskap. Å være ung og forelsket i en eldre mann er enda galere. It was just a mess.

Om hvite menn
Hun elsker hvite menn, og har skrevet sanger om hvor mye hun liker “marsmallows”. Hun er også ærlig om sine “daddy issues”. Hun ble konstant mast på om sex av eldre da hun var yngre, og svarte, sier hun, “ved å ha sex med noen av dem”. Og likte hun det? «Så klart jeg gjorde. Girl! Det er det beste.» Hun har hatt sex med «rundt 25 eller 30 mennesker totalt. “Jeg er ikke en gang flau over det”.

Om den eldste mannen hun har hatt
Den eldste mannen hun datet var 56. Han pleide å komme innom for å flørte med henne da hun jobbet på Starbucks, “og han var selvfølgelig skikkelig rik. Da jeg var yngre hadde jeg en radar for det.” Han tok henne ut på middag i Chelsea, “vi dro på fancy restauranter, og jeg satt der i treningsdressen min. Han syntes det var dødsmorsomt. Han ble tent av det.” Og hvordan var det å være 17 og ligge med en 56-åring? “Det er som å knulle en gammel mann,” sier hun. På senere år har hun satt en grense for seg selv. “Jeg dater ikke lenger menn som er over 37”.

Om Twitter-kranglingen
Hun forteller gladelig om Miley Cyrus, og sier hun er “ignorant” og “uninspirert”. Hun angrer ikke på å ha kalt Lily Allen en “cokehead” for noen måneder siden – “Jeg er fra New York City. Hun er sikkert en stor greie i UK, men jeg vet ikke hvem hun er” – men hun er lei seg for at hun kalte Perez Hilton en “faggot”, fordi det kostet henne en deal med sminkegiganten Mac. «30 minutter med latter kostet meg den kontrakten.»