Fuglekasser fylt med glidemiddel

…og humanisme inn bakveien. SØNDAG SUMMARUM ønsker velkommen til nok en gla'reaksjonær oppsummering av nyhetsuka!NB: Vi har fått mange klager fra lesere som ikke kunne finne Bourdieu-stoffet i forrige utgave av Søndag Summarum. Det var naturligvis IKKE fordi vi driter i hele det patetiske nørdeopplegget der, men fordi vi - i likhet med alle andre seriøse medier - har skilt ut kultursosiologikonkurranser i eget bilag. Sjekk ipad-utgaven av NATT&DAG+, hvor du også vil finne en avslørende artikkel om at Mads A. Andersen og organgutangen Matu egentlig er samme ape.Ukas viktigste saker: Et-eller-annet i Syria, blabla om blåblå regjering og noe […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.