DJ Safe’N Sound aka DJ Trygve legger opp :(

Det er med tungt hjerte vi mottar nyheten om atDJ Trygvehar lagt karrieren floorfiller på hylla, antageligvis for å prioritere familielivet. Det er ikke lett å kombinere rollen som ettertraktet DJ med eget sound system med å være far. Eller bestefar.DJ Trygve, eller DJSnS som han også er kjent som, har hatt mer enn 600 spillejobber siden 80-tallet, i hovedsak i Hordaland og Rogalandsområdet, og nå tar han altså ikke imot flere oppdrag, sier han i en uttalelse på sin nettsidedjsns.no.Det betyr at vi ikke lenger vil få oppleve at kvelden legger sitt beskyttende mørke over oss mens DJ Trygve, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X