Diplo slipper twerk-revolusjon

Han er langt fra opphavsmannen for twerking, men Diplo var likevel blant de første som introduserte fenomenet for hipster-massene, og nå gir han alle risteglade et passende soundtrack med sin nye EP, Revolution. Utgivelsen blander i kjent Diplo-stil diverse sjangre, og hjelpes godt på vei av artistkolleger som Action Bronson, RiFF RAFF, Travis Porter og Mike Posne.Stream Revolution gratis i Soundcloud-spilleren under, eller kjøp den via iTunes.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X