Bildeserie: Ondt Blod Fra Mysen

André Jensen, kjent fra blant annet Skeez TV, mannen bak tegneseriestripene Krutt-Kim og fra den en gang så edrue rapduoen Evig Poesi har nettopp sluppet en Mysen-hyllest med tilhørende video. André Jensen - 32 Bars om Mysen I den anledning har de sendt oss en bildeserie fra helgen de lanserte videoen og dro til Mysen for å feste som man bare kan gjøre på bygda. Mye i denne bildeserien tyder på at André Jensen ikke er like nykter som da han og Smart 9000 fikk tjue kartonger melk på barregninga etter en kveld på byen. Stikkord: Råning, boksing, barn med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X