Anmeldelse: Nipsey Hussle – Crenshaw

Nipsey HussleCrenshaw(All Money In)[smil4]Hva skjedde egentlig med Nipsey Hussle? Det spørsmålet har jeg stilt meg selv mange ganger det siste halvanna året.Nipsey så ei stund ut til å skulle gå i The Game sine fotspor, og bli vestkystens store talsmann, ta steget opp i førstedivisjonen. Han signa til Epic og slapp “Funky Worm”-samplende “Hussle in The House” som programerklæring. Han fikk være med Onkel Snoop på Malice in Wonderland, og ble valgt til XXL Magazine sin presistsjetunge “Annual Freshman Top Ten”. Så skilte han lag med Epic, slapp Marathon til liten ståhei, og vi oppdaga Kendrick Lamar.embed:http://www.youtube.com/watch?v=JXOF8yXuS90Nå er debuten Victory […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X