Anmeldelse: Meek Mill – Dreamchasers 3

Meek MillDreamchasers 3[smil5]Jeg var på konsert med Meek Mill i fjor vår, i Junaiten, og som håpet viste Meek Mill seg å være en av sin generasjons beste liveartister. En generasjon som i stor grad er fornøyd med å vimse rundt med ei flaske sprudlevann i handa mens de grynter litt over ferdige vokalspor. Det er noe med Meek Mills fremtoning som skriker M.C. Som om noe langt eldre har tatt bolig i den 26 år gamle kroppen. Og apropos gammel sjel i en ung kropp# på samme konsert dro Meek opp det jeg så for meg måtte være en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X