Three Nights Only: Klovner i Kamp-reunion på Sentrum Scene

Etter en årelang avslutningsturné spilte Kaizers Orchestra sin siste konsert (på en stund, eller?) i Stavanger Arena for en drøy uke siden.I april annonserte Klovner i Kamp at de skulle gjøre en siste reunion-konsert på Sentrum Scene. Konserten solgte ut på ca tre sekunder og ble til tre siste konserter. Denne helgen spilte de to av disse tre eksklusive og veldig utsolgte reunion-konsertene på Sentrum Scene til, blant andre, Magnus Devolds store glede:- Det var vanvittig gøy! Det er den første hip hop-konserten jeg har vært på der alle de 1800 i salen rappet med til hvert eneste ord.Neste gjeng […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X