Gingers kan dø ut på grunn av global oppvarming (men nå kommer rødhårede emojis!)

Rødhårede emoji-fjes skal ha vært det mest forespurte ikonet siden Apple lanserte iOS 11.1. Neste år kommer de, melder Independent. Men er det for sent? En gruppe skotske forskere mente nemlig i 2014 at rødhårede står i fare for å dø ut. Genet som forårsaker rødt hår er trolig en evolusjonær respons til mye overskyet vær i Skotland, noe landet nå opplever mindre og mindre av som en følge av global oppvarming. Dette kan på sikt føre til en gen-regressjon. Dr. Alistar Moffat, leder av ScotlandsDNA, sier til ScotlandNow: – We think red hair in Scotland, Ireland and in the North […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X