Se ølsponset Rihanna-dokumentar

Ååååh, så godt det er med Budweiser! I alle fall når de gir deg en (garantert ganske) stor sum penger for å dytte en av flaskene deres opp i kameraet. Men greit, sposing er ikke akkurat noe nytt, og selv om Budweiser kanskje ikke er verdens beste øl, så er det i alle fall en solid klassiker. Speaking of, når kommer egentlig Bud Light til Norge?Den nye minidokumentaren Budweiser har smelt i sammen for Rihanna handler dog ikke om øl, men superstjernens forhold til sine trofaste fans, som her får muligheten til å fortelle oss hvorfor skjønnheten fra Barbados er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X