Pantha Du Prince & The Bell Laboratory i Konserthuset

Etter to år med turnering over hele verden kommer Pantha Du Prince & The Bell Laboratory tilbake til byen der idéen ble født og senere gjorde sin livedebut, søndag 3. november i Oslo Konserthus.

Idéen til prosjektet ble til da Pantha Du Prince var på besøk i Oslo i 2011 og spiste lunsj med klokkespillet i Rådhuset som bakgrunnsmusikk. Pantha, eller Hendrik Weber som han egentlig heter, ble umiddelbart fascinert over klokkenes spekter og påstod spøkefullt at han ville skrive et stykke for Rådhusets klokketårn. Norske Mattis With og Håkon Vinnogg utfordret ham til å gjennomføre det, og dermed var det gjort.

Komponist og Ultima-sjef Lars Petter Hagen jobbet med Pantha på verket, og i 2011 debuterte Pantha Du Prince & The Bell Laboratory på Øyafestivalen i 2011. Siden har de turnert og solgt ut konserthus flere steder i Europa og spilt på festivaler som Primavera Sound i Barcelona og Mutek i Montreal.

Mer informasjon finner du HER og billetter kan kjøpes HER.

Les vårt intervju med Pantha Du Prince fra 2011 her.

X