Ny festival i Bergen

– Usigfestivalen er ment som en hyllest til band og artistersom er tilknyttet organisasjonen Usig, sier Tom Erik Anker Olsen.

Festivalstart er torsdag. Datarock, Purified In Blood, KarinPark og El Caco er noen av navnene på plakaten.

– Det hele sparkes i gang med Funky Penguins, sier AnkerOlsen.

– Lørdag beveger vi oss ned på USF hvor det er hele fireband fra undergrunnen og to headlinere i PIB og Datarock. Som en koseligavslutning inviterer vi de som vil til Usig Festival Nachspiel på Inside.

Anker Olsen forteller at Usig har ambisjoner om å donere avoverskudd tilbake til musikken i form av musikkutstyrspakker til skoler.

– Dette er komplette bandpakker som inneholder altet band trenger for å spille. Usig vil aktivt jobbe med å innhente flereinteressenter i næringslivet. Her er tanken at det doneres en bandpakke pr.bedrift, til bedriftens lokale skole.

– Som en hyllest til kidza vilvi så sette opp en årlig skoleband-festival der en skole sender et band hvertår. Ingen vinnere, bare gøy. Et nytt og heftig familiearrangement, men samtidignoe som fører til økt kulturvekst i egen by.

Facebook-event.

X