NATT&DAG har vært på Gingerfest!

I helgen samlet tusenvis av rødhårete mennesker seg i Breda, Nederland, for det årlige arrangementet Redhead Days. På søndag ble det satt ny Guinnessrekord i antall rødhårete på ett bilde, og vi kan opplyse om at én nordmann var med. NATT&DAG var selvfølgelig tilstede for å dokumentere begivenhetene.Den nye rekorden i antall rødhårete på ett bilde er nå på 1672, og dermatolog Dr. Tim Wendel kvalitetssikret at det kun var naturlige rødhårede med på bildet, men det mistenkes at Ronald McDonald kanskje har jukset litt med urinprøvene.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X