N&D møter Jørgen Leth

DA JØRGEN LETHMØTTE ANDY WARHOLPåyoutube finnes det en film ved navn “Andy Warhol eating a hamburger”, sett av 360.000mennesker. En av kommentarene lyder som følger: “burgerking paid him six grand for this promo … artist my ass”. Egentligfikk Andy Warhol aldri en krone for å stille opp i scenen. Scenen er ikkeengang en reklamefilm, men en del av filmen 66scener fra Amerika, signert Jørgen Leth, kanskje mest kjent for kortfilmen Det perfekte menneske og kollaborasjonenDe fem Benspænd (Lars von Trier ogJørgen Leth). Hvordan skjedde det at den danske filmskaperen kom i kontakt medAndy Warhol?DEN HVITE MANN. Ansiktet og mannen påoverflaten: […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X