Meteor 2013: De utvalgte

UNDER BIT TEATERGARASJENS teaterfestival Meteor i 2011 fikk jeg mitt første møte med De Utvalgteslandskapelige 3D-forestillinger. Det var et drømmeunivers jeg aldri hadde settmaken til. Underveis i forestillingen tok jeg meg selv i å sitte med åpen munn.Forestillingen mottok senere både Kritikerprisenog Heddaprisen. Helt fortjent.På Meteor ioktober kommer De Utvalgte tilbake med ny forestilling. Den bærer samme navnsom kompaniet selv. I denne forestillingen videreføres dramatiseringen fra Kunsten om å bli tam. Også denne gangenhandler det om natur/kultur, utenfor/innenfor, oss/dem. – Det handler omdet å være menneske, hva vi synes er verdt noe og ikke, forteller regissør KariHoltan. Forestillingentematiserer utvelgelsesprosessen til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X