Meteor 2013: De utvalgte

UNDER BIT TEATERGARASJENS teaterfestival Meteor i 2011 fikk jeg mitt første møte med De Utvalgteslandskapelige 3D-forestillinger. Det var et drømmeunivers jeg aldri hadde settmaken til. Underveis i forestillingen tok jeg meg selv i å sitte med åpen munn.Forestillingen mottok senere både Kritikerprisenog Heddaprisen. Helt fortjent.På Meteor ioktober kommer De Utvalgte tilbake med ny forestilling. Den bærer samme navnsom kompaniet selv. I denne forestillingen videreføres dramatiseringen fra Kunsten om å bli tam. Også denne gangenhandler det om natur/kultur, utenfor/innenfor, oss/dem. – Det handler omdet å være menneske, hva vi synes er verdt noe og ikke, forteller regissør KariHoltan. Forestillingentematiserer utvelgelsesprosessen til […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.