Kulturredaktørene om graffiti: «Snakker ikke om kunstnere som Dolk»

Knut Olav Åmås formulering om den “den særnorke sporten tagging og hærverk” har irritert mange denne uken.Vi har spurt norske kulturedaktører om deres forhold til graffiti.I en kommentar om den nye skulpturparken på Ekeberg i mandagens Aftenposten, delte kulturredaktør Knut Olav Åmås sin bekymring for “hvordan parken vil klare seg i relasjon til den særnorske sporten tagging og hærverk”, og ga følgende oppfordring til potensielle tilgrisere: "Ligg unna, bøller!"Formuleringen fikk flere til å reagere. Blant dem Klassekampen-skribent og DJ Martin Bjørnersen, som på twitter kaller Åmås ytringer “det reneste babbel”.– Begrepsbruken til Åmås er helt ute. Han sauser sammen tagging […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.