Hvor høyt er det egentlig mulig å heve seg over valgkampen?

Prolog:Kanskje får vi aldri vite hvordan det begynte. Ved å studere twitter-feeden til de første smittede (høy twitter-aktivitet ser ut til å være en risikofaktor), kan vi se tegn til sykelighet alt kort tid etter partienes landsmøter begynte i mars. Sannsynligvis startet det i Oslo-området, og holdt seg lenge isolert i lite BNP-forøkende urbane enklaver# studenter, mediefolk og kulturarbeidere smittet hverandre. Hadde vi bare visst – hadde det bare ikke vært valgår! – kunne vi kanskje stoppet det der. I stedet skjedde det motsatte: Alt ble lagt til rette for en epidemi. Da Audun Lysbakkens kebab- og bunadutfordring ble slått […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.