HJEMME HOS EN NATURIST

Taxien stopper ved inngangen til Sjøhaug Naturistsenter. Jeg roter fram bankkortet mitt, og mens vi venter på at betalingen skal gå gjennom spør jeg sjåføren om han har noe forhold til stedet.- Nei, egentlig ikke. Jeg bare kjører folk hit og henter dem. Men de har et ekstremt eksponeringsbehov, det kan jeg si, de liker å vise seg fram.Jeg går nedover mot hovedhuset på området og ringer Idar Storjord, men får ikke svar. Det er kanskje ikke så lett å ha telefonen i lomma når man ikke har bukser på.De har et ekstremt eksponeringsbehov, det kan jeg si.På en stor […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X